Wednesday, January 30, 2008



ziarah ke pejabat urusan Nur Zaitun.. yg tengah ialah isteri kpd Arwah pengasas Zaitun..

Muhammad Fathi anak yg ke 2, 13tahun sekarang menuntut di Tahfiz Darul Furqan Sg.Balang
gombak..doakan ye!


Alhamdulillah!tercalon ke Finalis ABP2007,kepada semua yg sudi mengundi kami lagi,terlebih dulu saya ucapkan jutaaaaaaaaannn syukran bnyk....syukrannnnnnnnnnnnnn.

20januari.jadi tamu kat muzik di ria bersama hani(WACCHA)..rezkilah,takde artis lain, so bnyk jugak yg dapat di ceritakan.. tq astro ria.


Sempena 10muharam yg lepas Emak buat tahlil ksyukuran dan Yasin utk arwah Ayah,di rumah Mak di kg bkt lanchong....

Seminggu lepas kerete kesayangan rosak gearbox, pastu terus jual kat usecar...selamat tinggal bgx41...

Thursday, January 17, 2008

ujian!!! kerete rosak gearbox lagi...kena toing tu... standby laa fulusss...
melawat ke kelas pelajar pendidikak khas....
penutup majlis ramai ramai nyanyi lagu MAALHIJRAH.....
sesi kuiz pun ada jugak...guru besar(Pn khamisah) sangat sporting..
17januari2008 dijemput ceramah maalhijrah di sek keb putrajaya persint9.fuuh, berpeluh nak handle seribu lebih pelajar dari pra sekolah sampai darjah 6..ape pun syukran...

Wednesday, January 16, 2008

alhamdulillahhhh!berjalan dgn lancar!pelajar pelajar situ memang baik baik dan hebat...
16januari dijemput ceramah maalhijrah di sek.men.keb.tmn sri muda shah alam...

Tuesday, January 15, 2008

salam! kenal lagi tak saya? hamdi rabbani,anak bungso asri rabbani..skrg dah 3tahun,tapi masih belum pandai cakap.cikit cikit boleh laa.doakan saya ye..mekasiiih.
shooting vedio klip lagu baru SAKSI dari album RABBANI 1418-1428h,,
transit di stesen keretapi tampin,sejam kemudian balik KL semula..insyaAllah ada rezki lps ni kita naik flight pulak ye!
aktiviti masa cuti sekolah hujung tahun 2007,hanye mampu bwk anak anak naik keretapi je,, alhamdulillahhh.
kenangan 2007..DEWA 19 ajak duet lagu LASKAR CINTA di stadium negara 22 disember 2007.syukrannnnnn!
syukran bnyk yg beli original album album kami..tq bnyk bnyk buat abg amy dan mawi krn sudi berduet.moga silaturrahim kita berpanjangan dan di berkati..
album RABBANI 1418-1428h, lagu mentari merah(duet dgn amy search)lagu saksi(duet dgn mawi)dah ada di pasaran dah...
semasa proses rakaman lagu mentari bersama abg amy search di studio baby bos ramadhan lalu...
harap semuanya sihat belaka...kami semua alhamdulillah!!!!!

Salam!jumpa lagi. maaf banyak lama tak update..SALAM MAAL HIJRAH! moga lebih maju dan baik hendaknye tahun ni.....